photo2
[arrowpress_heading heading_style=”style2″ big_heading_title=”Llojet e citimeve” tag_heading=”tag-h2″ heading_align=”left” animation_delay=”500″ css=”.vc_custom_1566224418486{margin-left: 75px !important;}” el_class=”textTransformation”]

Përmbajtja e citimit mund të ndryshoj në varësi të llojit të burimit dhe mund të perfshijnë

[arrowpress_container]
null

Revistë shkencore

null

Faqe interneti (website)

null

Libër

null

E-Libër / PDF

null

Libër i redaktuar

null

Kapitull i librit të redaktuar

null

Publikim shtetëror

null

Raport

null

Punim diplome

null

Gazetë

null

Magazinë

null

Material nga arkiva

null

Përfundimet nga konferenca

null

Vepër artistike

null

Ditar

null

Transmetim TV

null

Foto / Video

null

Patentë / Pronësi Intelektuale

null

E-Mail

null

Emision në radio

null

Komunikatë për shtyp

null

Intervistë

null

Tekst fetar

null

Rast gjyqësor

null

Akt juridik

null

Program softuerik

null

Fjalor

null

Muzik / Inçizim

null

Video / Film

[/arrowpress_container]