photo2

Pasuroni shkrimin dhe shmangni plagjiaturën
duke duke i përdorur burimet me saktësi!

[arrowpress_container][arrowpress_heading heading_style=”style2″ big_heading_title=”Mënyrat e përdorimit” tag_heading=”tag-h2″ animation_delay=”500″ css=”.vc_custom_1566200253903{padding-bottom: 40px !important;}” el_class=”textTransformation”]
1round

Regjistorohu

Krijo llogarinë tuaj për të krijuar referencat dhe ruajtur ato për përdorim në çdo kohë dhe pajisje. Llogaritë për të përdorur e-citimet janë papagesë!

2round

Krijo bibliografinë

Për të klasifikuar referencat në bazë të punimit apo hulumtimit tuaj ju mund të krijoni bibliografinë ku ruhen të gjitha referencat tuaja në stilin e zgjedhur.

3round

Shkarko bilbiografinë

Pasi të keni krijuar gjitha referencat e nevojshme për punimin tuaj ju mund të shkarkoni një apo të gjitha referencat në formatin e duhur të gatshme për punim.

[/arrowpress_container]
[arrowpress_heading heading_style=”style2″ big_heading_title=”Stilet e citimit” tag_heading=”tag-h2″ animation_delay=”500″ el_class=”tabletHide textTransformation TextPosition”]
photo3

E-citimet ka analizuar të gjitha procedurat e institucioneve të arsimit të lartë në trojet shqiptare dhe ne kemi sjellur tek ju të gjitha stilet e referencimit të aplikueshme në këto institucione.

null

AMA

null

APA (Edicioni i 6-të)

null

Chickago

null

Harvard

null

IEEE

null

ISO 690

null

MHRA (Edicioni i 3-të)

null

MLA (Edicioni i 7-të)

null

MLA (Edicioni i 8-të)

null

OSCOLA

null

Turabian (Edicioni i 9-të)

null

Vancouver

Stilet e citimit

photo3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

null

AMA

null

APA (Edicioni i 6-të)

null

Chickago

null

Harvard

null

IEEE

null

ISO 690

null

MHRA (Edicioni i 3-të)

null

MLA (Edicioni i 7-të)

null

MLA (Edicioni i 8-të)

null

OSCOLA

null

Turabian (Edicioni i 9-të)

null

Vancouver

[arrowpress_heading heading_style=”style2″ big_heading_title=”Llojet e citimeve” tag_heading=”tag-h2″ animation_delay=”500″ css=”.vc_custom_1566220627769{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}” el_class=”textTransformation”]

[arrowpress_container]

[/arrowpress_container]

[arrowpress_container container_type=”1″ el_class=”none”]
null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

null

Faqe interneti

[/arrowpress_container]