– Misioni –

Ne synojmë të kontribuojmë zhvillimin e cilësisë dhe mbrojtjen e integritetit akademik.

Ekipi

BESART KUNUSHEVCI

Drejtor Ekzekutiv

VISAR MUHAXHERI

Drejtor Kreativ

FEHMI ÇITAKU

Inxhinier Softuerik

AUREL DREJTA

Inxhinier Softuerik

DORRON ZHERKA

Inxhinier Softuerik

IBRAHIM GERBIQI

Zhvillues Softuerik

Këshilltarët

AFËRDITA GJINALI SPAHIU

ANTARE E BORDIT

ALEJTIN BERISHA

Antar i bordit

Partnerët dhe Mbështetësit

Lokacioni

Platforma Akademia Sh.P.K., me seli
në Prishtinë.

Rr. Ahmet Krasniqi
Veranda C2, H3/39,
Prishtine, 10000
Republika e Kosovës